Lista på svenska e-postservrar (SMTP-servrar)

På vår sajt finns nu en lista på svenska internetoperatörer och vilka e-postservrar (SMTP-servrar) som de tillhandahåller för utskick av e-post. Bla tar vi upp Telia, COM HEM, Bredbandsbolaget, Tele2, Glocalnet mm, men även många mindre operatörer. Listan, plus annan relaterad information, finns på denna Internetsida:

> Svenska e-postservrar / mailservrar / SMTP-servrar

Om du använder vårt e-postverktyg MultiMailer så kan du ofta välja en e-postserver från en internetoperatör direkt i programmet, men observera att domännamnen för e-postservrarna ibland ändras av operatörerna. Har du en äldre version av MultiMailer och servern du väljer inte fungerar så kan du titta i listan vid länken ovan för att få uppdaterad information. Om du har en ny version av MultiMailer så ska dock informationen vara i fas (dvs informationen i MultiMailer är samma som informationen i listan på sidan).

Vissa av operatörerna har utskicksbegränsningar som kan påverka dig om du skickar ut större mängder nyhetsbrev. Då rekommenderas det att använda en utskickstjänst istället. Läs mer om detta i följande blogginlägg.

Lämna ett svar