Bilder med julmotiv till julkort och nyhetsbrev

Bilder med julmotiv
Nu är det snart jul, och om du planerar att skicka ut ett nyhetsbrev med lite julstämning eller ett elektroniskt julkort (e-julkort) så finns det många färdiga bilder med snygga julmotiv på webbsajter på Internet som du kan använda dig av. En del bilder är gratis och andra kostar pengar, dock inte mycket.

Free Digital Photos
En bra sådan sajt som vi rekommenderar är Free Digital Photos. De har en egen kategori på sajten som enbart innehåller julbilder. Just nu finns det över 3000 bilder med jultema i denna kategori. Där finns både fotografier och tecknade bilder med julmotiv. Här nedan finns en direktlänk till kategorin på sajten som innehåller bilder med julmotiv:

> Free Digital Photos – Christmas Pictures

Många av bilderna finns även i högupplösande versioner, så planerar du att trycka julkort eller dylikt så har du ett stort antal julbilder att välja mellan på sajten.

Ikoner med julmotiv
På nätet finns också många sajter som innehåller ikoner med snygga julmotiv. Tre sådana sajter är FindIcons, IconFinder och IconArchive. Söker du t.ex på ordet ”Christmas” på dessa webbsajter så får du upp ett stort antal ikoner med julmotiv. Du kan ta en titt själv genom att klicka på länkarna här nedan:

> FindIcons – Christmas
> IconFinder – Christmas
> IconArchive – Christmas

Dessa ikoner kan användas till hemsidor, bloggar, elektroniska nyhetsbrev, e-julkort mm. Ytterligare ett stort antal ikoner med julmotiv hittar du på denna webbsida. Förutom ikoner innehåller denna sida även julanpassade teckensnitt. Och du kan läsa om fler sajter som har ett stort antal ikoner, inkl. ikoner med jultema, i detta tidigare blogginlägg som vi publicerat.

Se även
> Skapa och mejla personliga e-julkort som når mottagarna
> Julartikel: 5 fördelar med att skicka e-julkort jämfört med vanliga julkort

Lämna ett svar