Skicka personliga julkort via e-post

Att skicka julkort tillhör jultraditionen, och ett alternativ till att skicka julkort via den vanliga posten är att skicka elektroniska julkort, dvs skicka e-julkort. Med vårt e-postprogram SamLogic MultiMailer kan du både designa och skicka ut e-julkort snabbt och enkelt till dina kontakter (t.ex till kunder, återförsäljare, föreningsmedlemmar mm).

Det följer med ett antal färdiga bilder som kan användas direkt, men du kan även använda egna bilder till dina julkort. Alternativt så kan du använda färdiga bilder med julmotiv från bildsajter (som vi tar upp i detta blogginlägg).

Med SamLogic MultiMailer kan du få julkorten personliga, dvs du kan infoga mottagarnas namn och annan information i julkortens text. Du kan även skapa personligt anpassade meningar. En annan bra finess med SamLogic MultiMailer är att du kan lägga in musik till julkorten, som spelas upp automatiskt när mottagaren öppnar julkortet!

Är du intresserad av att prova MultiMailer för att skapa och skicka ut julkort så kan du ladda ned en fullt fungerande gratis utvärderingsversion av programmet från denna nedladdningssida.

Lämna ett svar