Dustin använder MultiMailer för att skicka ut nyhetsbrev

Vi har idag många kunder – såväl stora som små – som använder nyhetsbrevsverktyget SamLogic MultiMailer för att skicka ut nyhetsbrev, erbjudanden och annan information till sina kontakter.

Dustin
Ett av de företag som använder MultiMailer är det välkända e-handelsföretaget Dustin, som säljer datorer, bildskärmar, skrivare, TV-apparater, telefoner, datorkringutrustning, programvara mm. Dustin är Sveriges största företag inom e-handel.

Dustin använder SamLogic MultiMailer för att regelbundet skicka ut erbjudanden, och annan information, om deras produkter. Klickar du på länken nedan kan du se ett exempel på ett nyhetsbrev som de skickat ut med MultiMailer:

> Dustin – Nyhetsbrev – Februari 2012

Mer information om Dustin finns på deras hemsida: www.dustin.se

Lämna ett svar