Känd författare använder MultiMailer

MultiMailer är ett mångsidigt verktyg med många användningsområden. I detta blogginlägg ska vi berätta om ett användningsområde.

Cassandra Brunstedt

BöckerCassandra Brunstedt är en författare och journalist, som arbetat som redaktör, redaktionschef och VD på magasin som ELLE Decoration, ELLE mat och vin och Metro Mode. Cassandra har skrivit böckerna En enkel till Indien, Lyckliga gatan tur och retur och Lyckomanualen, som toppat försäljningslistor i Sverige.

Jenny SundingTillsammans med Jenny Sunding, också författare och journalist, men även yogalärare, personlig tränare och hälsoprofil, anordnar hon en skrivretreat (skrivkurs) i vacker slottsmiljö i Bretagne, i Frankrike.

Slottet Grand Val (1)

BokUnder denna retreat kommer deltagarna att få lära sig grunderna i vad som krävs för att bli en författare och skriva en bok. Föreläsningar, kursmaterial, mat, dryck, utflykter och för den som vill – daglig meditation och yoga (ledd av Jenny Sunding) – ingår i kursen. Övernattning sker på slottet Château du Grand Val, med anor från 1400-talet, eller i någon av slottsparkens byggnader.

Slottet Grand Val (2)

För att informera om kursen används MultiMailer
MultiMailerFör att informera om kursen används nyhetsbrevsverktyget MultiMailer och tjänsten MultiMailer Newsletter Service, som är en helhetslösning för effektiv e-postmarknadsföring och informationsförmedling. Förutom att ta fram nyhetsbrev och skicka ut dem, kan MultiMailer även mäta respons och hantera e-poststudsar mm.

Så ser nyhetsbrevet ut
Om du klickar på länken nedan så ser du hur nyhetsbrevet som används för att informera om skrivretreaten/kursen ser ut:

> Har du någon gång drömt om att kunna skriva en bok eller t.o.m bli författare?
 

Mer information om MultiMailer
Vill du veta mer om verktyget MultiMailer och tjänsten MultiMailer Newsletter Service så ring oss på 070-397 14 91 eller skicka ett mejl till info@samlogic.com.