Hur du får fler att anmäla sig till ditt nyhetsbrev

På följande sida på sajten ehandel.org (en medlemsorganisation för den svenska e-handelsbranschen) finns det en bra och informativ artikel som visar hur du kan få fler besökare på din hemsida att anmäla sig till ditt nyhetsbrev:

> Så här får du fler att anmäla sig till ditt nyhetsbrev

Artikeln informerar om var på din hemsida eller webbshop som du bör placera en anmälning (registrering) av ditt nyhetsbrev för att få så många prenumeranter som möjligt. Artikeln går också genom vilken information du bör visa på hemsidan / webbshoppen för att motivera en kund att teckna en prenumeration. Sedan går artikeln genom ett verktyg som du kan använda för att få intresserade besökare att påbörja en prenumeration.

Spåra dina besökare
I vårt e-postverktyg SamLogic MultiMailer finns funktioner för spårning vid klick på länkar i nyhetsbrev. Men man kan också använda Google Analytics för detta. Artikeln går igenom detta också och länkar till en sida hos Google med mer information.

Artiklar om e-postmarknadsföring
Vi har också ett antal informativa artiklar på vår hemsida för dig som vill börja skicka ut nyhetsbrev eller just börjat med det. Klicka på länken här nedan så hittar du över 10 innehållsrika artiklar som handlar om e-postmarknadsföring och nyhetsbrev.

> Artiklar om nyhetsbrev och e-postmarknadsföring mm

Lämna ett svar