E-postprogram för föreningar och ideella organisationer (SamLogic MultiMailer)

Om du är verksam i en förening eller en ideell organisation så är e-post ett bra sätt att skicka ut information till medlemmar, sponsorer och samarbetspartners. Det är enkelt att använda, samt billigt, snabbt och miljövänligt.

Några användningsområden som finns är:

• Skicka ut nyhetsbrev med aktuella nyheter
• Inbjudningar till möten och tävlingar
• Redovisning av tävlingsresultat
• Marknadsföring för att hitta nya medlemmar och sponsorer
• Skicka ut pressmeddelanden
• Göra undersökningar (enkäter)
• Mejla årsredovisningar
• Uppdatering av kontaktuppgifter i medlemsregister

Använd rätt e-postprogram
Men det gäller att ha rätt e-postprogram för att det ska fungera på ett effektivt och smidigt sätt. Det fungerar inte så bra längre att använda ett vanligt e-postprogram / e-posttjänst, utan du behöver ett e-postprogram som har en mängd specialfunktioner som gör att det är lätt att skapa ett snyggt nyhetsbrev, samtidigt som brevet ska kunna skickas ut till många på en gång och helst även vara personligt utformad (t.ex med en anpassad hälsningsfras). Programmet måste dessutom kunna skapa nyhetsbrev som följer de designriktlinjer som gäller för e-post så att de visas korrekt i olika enheter, såsom mobiltelefon, surfplatta, bärbar dator och stationär dator. Det är också viktigt att skapa nyhetsbrev som inte fastnar i skräppostfilter av misstag. SamLogic MultiMailer är ett e-postprogram som är framtaget för att hantera allt detta och mycket mer.

Extra förmånligt för föreningar och ideella organisationer
Den första versionen av e-postprogrammet SamLogic MultiMailer släpptes för mer än 10 år sedan och är idag ett av Sveriges mest använda e-postprogram för hantering av elektroniska nyhetsbrev. Programmet används av tusentals företag, myndigheter, organisationer och föreningar, såväl i Sverige som utomlands.

Mer information
Mer information om SamLogic MultiMailer och vilka extra förmånliga villkor som gäller för föreningar och ideella organisationer finns att läsa på nedanstående Internetsida:
> E-postprogram för föreningar och ideella organisationer

Tips: Färdiga nyhetsbrevsmallar för föreningar
En metod som används av de flesta professionella webbdesigners idag är att köpa in en färdig mall som de sedan anpassar till sina kunder. Genom att utgå från en färdig mall så vinner de mycket tid samtidigt som designen blir optimal. Vi rekommenderar dig att göra likadant: du utgår från en färdig mall som har ett tema som passar din förening/organisation, öppnar mallen i SamLogic MultiMailer och gör egna anpassningar, och på nolltid har du ett nyhetsbrev med professionell design som normalt sett skulle kosta tusentals kronor för en webbkonsult att ta fram från grunden.

Var du kan hitta gratis och billiga mallar för nyhetsbrev kan du läsa om i den här artikeln:
> Gratis nyhetsbrevsmallar för e-postmarknadsföring

Lämna ett svar