Varför tog Microsoft bort Start-knappen och Start-menyn i Windows 8?

Många användare blev väldigt överraskade när de provade operativsystemet Windows 8 för första gången. Windows 8 uppför sig väldigt annorlunda jämfört med Windows 7 och tidigare versioner av Windows. En av de första sakerna som användarna undrar är: var är Start-knappen och var är Start-menyn?

Sanningen är den att det inte finns någon Start-knapp eller Start-meny längre! De har plockats bort från Windows av Microsoft! Om du undrar varför Start-knappen och Start-menyn togs bort så kan du läsa denna artikel på vår engelska sajt, där vi förklarar några orsaker till detta:

> Why Were the Start Button & Start Menu Removed in Windows 8?

I artikeln ger vi även tips på mjukvara från tredjepartstillverkare som ger tillbaka Start-knappen och Start-menyn till de som verkligen saknar dessa.

Lämna ett svar