Statistik och uppföljning av nyhetsbrevsutskick

I vårt nyhetsbrevsverktyg SamLogic MultiMailer 2012 ingår kraftfulla funktioner för statistik och uppföljning av nyhetsbrevsutskick. Vill du veta mer om dessa funktioner så rekommenderar vi dig att läsa följande blogginlägg som innehåller länkar till sidor som beskriver dessa funktioner i detalj:

> MultiMailer 2012:s statistikfunktioner – Sammanfattning

Har du den äldre MultiMailer 2011 så rekommenderar vi dig istället att läsa detta dokument, som tar upp funktionerna i MultiMailer 2011:

> Statistik och analys av e-postutskick

MultiMailer 2013
Just nu håller vi på och utvecklar MultiMailer 2013, som kommer att ha ännu bättre funktioner för statistik och uppföljning av nyhetsbrevsutskick. Vi kommer att ge mer information om funktionerna i den nya MultiMailer 2013 inom kort.

Lämna ett svar