ActiveX-komponent för Twitter

Twitter är en social nätverkstjänst och mikroblogg där man kan publicera korta meddelanden, så kallade tweets, på max 140 tecken. Vi har nu tagit fram en ActiveX-komponent som kan användas för att skicka Twitter-meddelanden (tweets) direkt från ett program. Du hittar detaljerad information om denna komponent på följande sida (sidan är på engelska):

> SamLogic’s Twitter Component: SLTwitCtrl ActiveX Control

Vi kommer även att addera funktionalitet för Twitter i våra program. Först ut blir MultiMailer där du kommer kunna posta tweets direkt från programmet – exempelvis information om ditt senaste nyhetsbrev som du precis skickat ut. Vi kommer även att lägga in denna funktion i Visual Installer, och här kan du exempelvis använda Twitter-funktionen för att informera dina kunder om nya versioner av dina program.

Lämna ett svar