SamLogic MultiMailer E-postserver – Ökar chansen att dina nyhetsbrev kommer fram

Den stora mängden skräppost har gjort att olika anti-skräppostfilter (antispamfilter) som används för att filtrera ut skräppost har blivit allt striktare, vilket ofta leder till att även önskade nyhetsbrev hamnar i skräppostmappen eller inte kommer fram alls, trots att mottagaren verkligen vill ha nyhetsbreven. Dessutom har Internetoperatörernas och webbhotellens gränser sänks för hur många e-postmeddelanden man får skicka per tidsenhet, vilket kan ge felmeddelanden och avbrutna e-postutskick, om man skickar ut för fort eller skickar ut för många nyhetsbrev under en dag.

SamLogic MultiMailer E-postserver
För att lösa dessa problem så kan du som användare av e-postverktyget SamLogic MultiMailer använda en fristående auktoriserad SMTP-server för att göra dina e-postutskick: SamLogic MultiMailer E-postserver. Detta ger många fördelar och löser flera problem:

  • Minskad risk att nyhetsbrev klassas som skräppost – Ökar chansen att dina nyhetsbrev kommer fram.
  • Flexibla utskicksgränser – Du bestämmer själv hur många nyhetsbrev du vill skicka ut per månad.
  • Lättillgänglig SMTP-server – Enkelt att göra e-postutskick från olika datorer.
  • Enkel installation och konfigurering – Du slipper göra krångliga inställningar utan allt sköts automatiskt.
  • Billigt och prisvärt – Väldigt låg kostnad, och skickar du max 3000 mail/månad så kan du skicka gratis.

Läs mer om SamLogic MultiMailer E-postserver på denna sida:
> SamLogic MultiMailer E-postserver

Mer information
Förutom att använda en auktoriserad e-postserver så finns det andra saker som du kan göra för att minska risken att dina nyhetsbrev felaktigt ska klassas som skräppost (spam). Läs mer om detta i nedanstående artiklar som vi publicerat på vår sajt:

> Så fungerar skräppostfilter
> 15 tips om hur du ger dina nyhetsbrev lägre spam-poäng

Lämna ett svar