Test av nyhetsbrevseditor med över 1000 mallar för nyhetsbrev

I vårt e-postverktyg SamLogic MultiMailer finns det en inbyggd HTML-editor som kan användas för att ta fram enklare nyhetsbrev. Det ingår också en nyhetsbrevsguide i verktyget som kan användas för att ta fram grundmallar för nyhetsbrev och e-vykort. Fr om MultiMailer 2013 så har användarna av MultiMailer även tillgång till webbverktyget SamLogic MultiMailer Newsletter Editor, som är en specialanpassad molnbaserad HTML-editor för nyhetsbrev.

Nyhetsbrevsmallar
Man vinner tid på att införskaffa en färdig väldesignad nyhetsbrevsmall som sedan redigeras och anpassas med egna texter, bilder, kontaktuppgifter mm. En sådan kan införskaffas på olika sätt. En metod är att använda ett verktyg som High Impact eMail, som är ett program för att hantera nyhetsbrevsmallar.

Test av High Impact eMail 5
Vi har testat High Impact eMail 5, som kan användas för att skapa grundmallar till nyhetsbrev. Med programmet går det enkelt att skapa nyhetsbrev av mycket hög klass utan att man behöver ha några kunskaper om HTML-programmering eller vara någon designexpert. Över 300/600 redigerbara mallar (antalet beror på version av programmet) medföljer, och de är kategoriserade efter olika teman och det är även lätt att redigera mallarna och anpassa dem med egna bilder och texter. Dessutom finns ytterligare hundratals nyhetsbrevsmallar tillgängliga via tillverkarens hemsida och man har åtkomst till dem direkt från programmet. Kvalitén på de färdiga temamallarna är mycket hög och det är lätt att anpassa dem efter egna nyhetsbrev.

Samverkar med SamLogic MultiMailer 2013
Vårt e-postverktyg SamLogic MultiMaler 2013 kan samverka med High Impact eMail 5, så när du tagit fram nyhetsbrevsmallen i High Impact eMail 5 så öppnar du den i MultiMailer, infogar texter, bilder, fält, avprenumerationslänk mm; sedan har du ett färdigt nyhetsbrev som håller högsta klass när det gäller design. Det går även att koppla MultiMailer till HTML-verktyget Adobe Dreamwever; se programtipset Hur du kopplar MultiMailer mot en extern HTML-editor för mer information.

Exempel på mallar och demonstrationsfilm
Här finns några exempel på olika nyhetsbrevsmallar som medföljer High Impact eMail 5.

En genomgång av hur programmet fungerar beskrivs i följande filmer:

Video: Product tour
Video: Using the template browser


Mer information
Mer information finns på produktsidan för High Impact eMail 5.

Tips på sajter med gratis mallar och bilder för nyhetsbrev
I nedanstående två artiklar hittar du en sammanställning av olika sajter som tillhandahåller gratis mallar och bilder för användning i nyhetsbrev:

> Gratis nyhetsbrevsmallar för e-postmarknadsföring  
> Gratis bilder till nyhetsbrev och din blogg

Lämna ett svar