MultiMailer 2014: Uppdaterad nyhetsbrevspubliceringsfunktion

Nyhetsbrevspubliceringsfunktionen, dvs funktionen för att ladda upp kopior av nyhetsbrev till en webbserver, har förbättrats och är nu mer kompatibel med olika typer av brandväggar. Även felhanteringen har förbättrats och detaljerade rapporter kan nu fås vid behov.

Publiceringsfunktionen för nyhetsbrev

Bättre kompatibel med brandväggar
En förändring som vi gjort är att man kan ställa in om nyhetsbrevspubliceringsfunktionen ska arbeta i sk passivt eller aktivt läge även vid kommunikation med vår webbserver. Det ger bättre kompatibilitet med brandväggar. Du kan läsa mer om detta på denna sida.

Om du upplevt att din brandvägg hindrar nyhetsbrevspubliceringsfunktionen från att arbeta fullt ut, så är det förmodligen löst i nya MultiMailer 2014.

Uppdaterad design och fler finesser
Vi har även uppdaterat designen på dialogrutorna som hanterar uppladdning av nyhetsbrev. Och har du en äldre version av MultiMailer (en version före 2013) så kommer du nog att uppskatta den nya funktion som vi införde i MultiMailer 2013 som automatiskt skapar en länk till en uppladdad nyhetsbrevskopia. I MultiMailer 2014 har vi förbättrat denna funktionalitet ytterligare.

Bättre felrapportering
Om du använder MultiMailers nyhetsbrevspubliceringsfunktion för att ladda upp nyhetsbrev till din egen webbserver så uppskattar du nog den utförligare felrapportering som vi har infört. Även om driftsäkerheten hos funktionen är hög, så kan det ibland bli stopp på överföringen, men nu kan du snabbt och enkelt se varför en operation misslyckades tack vare en mer detaljerad felrapportering.

Lämna ett svar