Här kan du ladda ned en förhandsversion av Windows 10

Windows 10 - LogoI detta blogginlägg så listade vi upp några av nyheterna i kommande Windows 10. Om du själv vill testa en förhandsversion av Windows 10 så är det möjligt. Förhandsversionen är gratis och det finns inga restriktioner i den. Däremot bör man endast testa den på en testdator eller i en virtuell dator eftersom operativsystemet inte är färdigutvecklat och kan innehålla buggar.

Vill du testa Windows 10 på en virtuell dator, men saknar ett virtuellt system på din dator, så rekommenderar vi er att använda VirtualBox från Oracle. Det är helt gratis och den senaste versionen av VirtualBox har stöd för Windows 10. Instruktioner som visar hur du installerar Windows 10 på VirtualBox finns på denna sida.

Ladda ned Windows 10
Du kan ladda ned en förhandsversion av Microsoft Windows 10 från Microsofts webbsajt. Du kan ladda ned förhandsversionen från denna sida:
> Ladda ned en förhandsversion av Windows 10 (engelsk sida)

Lämna ett svar