Personlighetsexperter väljer MultiMailer

RASP logotypePersonlighetsexperter från företaget Novae Veritates AB använder nyhetsbrevsverktyget MultiMailer för att informera om sitt webbverktyg RASP Personlighetstest. Så här säger Henrik Bergström på Novae Veritates om MultiMailer:

Exempel på ett nyhetsbrev med information om RASP Personlighetstest som Novae Veritates har skickat till sina kunder
Exempel på ett nyhetsbrev med information om RASP Personlighetstest som Novae Veritates har skickat till sina kunder.

Vad använder ni MultiMailer till?
Vi skickar både information och erbjudande om våra olika personlighetstester för att på ett enkelt sätt kommunicera med både gamla och nya kunder.

Är det något speciellt du tycker är bra med MultiMailer?
MultiMailer presenterar sina funktioner på ett överskådligt sätt vilket gör det till ett lättanvänt verktyg för olika utskick och uppföljning. Eftersom det finns stöd att använda egen kod för nyhetsbrevet blir det väldigt flexibelt och helt anpassningsbart. Med hjälp av statistiken som vi får kan vi följa upp vad som fångat kundernas intresse och vad som går att förbättra.

RASP Personlighetstest
RASP Personlighetstest tillhandahåller ett modernt webbaserat testverktyg som på några minuter ger tydliga profiler för den person som testas. Testet ger tydliga indikationer på möjligheter och risker och skapar en profil som exempelvis kan matchas mot en aktuell befattning.

RASP Personlighetstest konstruerades främst för att möta marknadens krav på ett personlighetstest som ska vara lätt att utföra, tolka och förstå men också prisvärt. Det kan användas för urval av kandidater, utvecklingssamtal, sammansättning av team och grupper och karriärplanering.

Mer information finns att läsa på www.personlighetstester.se

Se även
>Ny bok – Rätt prospektering är guld värd
>Vad använder Datainspektionen MultiMailer till?
>Är du en strategisk affärsman eller en generös spelare?

Lämna ett svar