Är du en strategisk affärsman eller en generös spelare?

Bonanza Education är ett utbildningsföretag som tillhandahåller ekonomiutbildningar i både klassrum och via interaktiv utbildning över internet. Bonanza är en av SamLogics äldsta kunder och har använt både våra utvecklingsverktyg och nyhetsbrevsverktyget SamLogic MultiMailer i sin verksamhet i över 20 år.

Så här säger Anders Bergquist, Senior Consultant på Bonanza, om MultiMailer:

Vad är det för typ av information ni brukar skicka ut med MultiMailer?
– Vi skickar ut julbrev, seminarieinbjudningar och ibland ”att vi finns”-info.

Är det något speciellt du tycker är bra med MultiMailer?
– Jämfört med diverse online-mailers (testat många) ger MultiMailer full kontroll på HTML-koden som skickas ut, vilket gör det mycket enklare att skapa ofarliga utskick som inte fastnar i spam- och skräppostfilter hos mottagarna.

Bonanzas butiksspel
Att det inte behöver vara tråkigt att lära sig ekonomi visar Bonanza med sitt butiksspel samtidigt som de hjälper Barncancerfonden. Det kostar inget att spela butiksspelet men ju mer du spelar desto mer får Barncancerfonden. Målet är att Bonanza ska bidra med 55.000 kr till Barncancerfonden.

Klicka här för att spela

Bonanza har använt MultiMailer för att skicka ut ett nyhetsbrev där de informerar om sitt butiksspel. Vill du också spela butiksspelet och hjälpa Barncancerfonden så kan du klicka på länken nedan:
> Jag är både en strategisk affärsman och en generös spelare

Bonanza Education
Bonanza startades i mars 1991 och har fyra huvudsakliga verksamhetsområden: lärarledd utbildning, interaktiv utbildning, IT-verktyg och partnerverksamhet. Företaget har utbildat hundratusentals personer att förstå ekonomi, lönsamhet och affärsmässiga utmaningar. Deras utbildningar finns idag översatta till ett stort antal språk och de har samarbetspartners i ett tiotal länder. Sedan 2007 ingår Bonanzas grafiska bokslut som standard i alla kreditupplysningar som levereras av UC. Mer information hittar du på Bonanzas hemsida.

Bonanza

Se även
> Biner använder MultiMailer för att skicka ut information om kurser
> 5 skäl till varför Rotary använder nyhetsbrevsverktyget MultiMailer
> Svenska Lions medlemmar använder e-postverktyget SamLogic MultiMailer extra förmånligt

Lämna ett svar