MultiMailer – hundens bästa vän? Eurogroom säljer hundtillbehör med MultiMailer.

Glada hundarEurogroom är en webbutik som säljer hundprodukter via nätet. För att nå sina kunder med nyheter och kampanjerbjudande så använder Eurogroom e-postverktyget MultiMailer. På detta sätt kan webbutiken informera sina kunder på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt.

Så här tycker Roy Forsberg, som är marknadsansvarig på Eurogroom, om MultiMailer:

”Vi skickar ut nyhetsbrev en gång i månaden. Då presenterar vi nyheter och kampanjerbjudanden. MultiMailer är snabbt och har en bra hantering av e-postutskick.”

Logotype - EurogroomEurogroom.se – Allt för hunder
Eurogroom AB startades som Häromi HB 1989. Företaget bedrev då traditionell postorderförsäljning. Postorderdelen med egen katalog på hundprodukter var ett av de största i Sverige och Norden. 2011 såldes postorderdelen och namnet Häromi AB. Företaget bytte då namn till Eurogroom AB.

I Eurogrooms webbutik kan man köpa allt för hunden, men de säljer även en del produkter för katter, hästar, gnagare, fåglar och fiskar. Mer information om företaget och deras produkter hittar du på deras hemsida: www.eurogroom.se

Se även
> Så säljer du fler böcker med MultiMailer

Lämna ett svar