Bowl4Joy slår en strike med MultiMailer

Bowl4Joy - BowlinghallNyhetsbrevsverktyget MultiMailer används av ett flertal bowlinghallar i Stockholmsområdet för att via e-post informera om sin verksamhet. En sådan bowlinghall är Bowl4Joy Vårby i södra Stockholm. Bowl4Joy har använt MultiMailer sedan 2008. Så här säger Kai Hänninen, marknadsansvarig på Bowl4Joy Vårby, om MultiMailer:

Vad använder ni MultiMailer till?
– Vi använder det dels för olika tävlingar men också till allmänheten.

Är det något speciellt som du tycker är bra med MultiMailer?
– Enkelt, och det går snabbt att nå ut till mycket folk.

Logotype - Bowl4JoyBowl4Joy Vårby – Bowling på 16 banor
Bowl4Joy Vårby kan erbjuda bowling på 16 banor. De har discobowling och anordnar nybörjarkurser för den som vill lära sig spela bowling från grunden. De har även speciella bowlingpaket för firmafester, partykvällar med polarna, kick-off:er eller möhippor/svensexor.

Mer information om Bowl4Joy hittar du på deras hemsida samt på deras Facebook-sida.

Se även
> Så kan MultiMailer hjälpa dig att bli en bättre skidåkare
> Gör som Startskottet, starta det nya året med MultiMailer

Lämna ett svar