Gör som Startskottet, starta det nya året med MultiMailer

Löpartävlingen Startskottet är ett stadslopp i Kristianstad som arrangeras av orienterings- och löparklubben Pan-Kristianstad. De använder nyhetsbrevsverktyget MultiMailer för att skicka ut information om sin verksamhet och så här säger Johan Modig, sportchef på Pan-Kristianstad, om MultiMailer:

Vad är det för typ av information du brukar skicka ut med MultiMailer?
”Informationsmejl och nyhetsbrev till medlemmar, samarbetspartners och andra målgrupper som har ett intresse av föreningens verksamhet.”

Är det något speciellt du tycker är bra med MultiMailer?
”MultiMailer är verkligen smidig för oss i kommunikationen med medlemmar och samarbetspartners. Smidigt med mejlutskick till stora grupper. Enkelt att administrera olika mejllistor. Praktiskt att bifoga större dokument genom infogade länkar i mejlet.”

Pan-Kristianstad använder dokumentlänkar i sina nyhetsbrev
Ett bra nyhetsbrev behöver inte vara ett avancerat nyhetsbrev. Hur det utformas beror helt på i vilka sammanhang det ska användas. Pan-Kristianstad skickar ut korta nyhetsbrev bestående av några få textrader och sedan har de med en klickbar internetlänk till ett PDF-dokument där själva nyhetsbrevet finns. Nedan finns ett exempel:

Hej!

På nedanstående länk kan ni läsa december månads nyhetsbrev, med bl.a några erbjudanden inför julen.

KL_Nyhetsbrev_december_2015.pdf

Mvh
Johan

PS. Observera att Sportringens erbjudande endast gäller den 13 & 14/12. DS.

Länken i brevet ovan är klickbar. Om du klickar på länken (efter symbolen ) så öppnas PDF-dokumentet med nyhetsbrevet i din webbläsare eller i Adobe Reader. Prova gärna! Du kan även se nedan hur PDF-nyhetsbrevet ser ut:

Klicka här för att öppna PDF-nyhetsbrevet!

För att lägga in en dokumentlänk på ett smidigt sätt så har de använt MultiMailers inbyggda funktion för dokumentlänkar. Med hjälp av denna funktion kan du lägga in en länk som öppnar ett dokument (t.ex ett PDF-dokument) på internet. Förutom att det går fortare att skicka ut nyhetsbreven (jämfört med att skicka dokumenten som bifogade filer) så finns det många andra fördelar med att göra så. Vi förklarar mer i detta blogginlägg.

Pan-Kristianstad – En förening med verksamhet inom orientering, löpning, friskvård och event
Pan-Kristianstad är en klubb i Kristianstads kommun som grundades 1938 och är en av Skånes största orienteringsklubbar. Idag är Pan-Kristianstad både en orienterings- och löparklubb och klubben har en väldigt bred verksamhet. Från de yngsta knattarna till medlemmar över 90 år, från unga till vuxna nybörjare, från ungdom till motionärer och elit. Pan-Kristianstad är också en framstående arrangör av olika evenemang i kommunen. Några exempel på arrangemang är:

  • Sverigepremiären: Pan-Våren första helgen i mars. Tre tävlingar, Sveriges största nattorienteringstävling på fredagen, medeldistans på lördagen och långdistans på söndagen. Totalt mer än 3000 starter under denna säsongspremiär.
  • Åhus TrailRun: I samband med Sverigepremiären utmed Åhuskusten – ett av Skånes vackraste lopp!
  • Startskottet: Stadsloppet i Kristianstad med över 1000 deltagare.
  • Kristianstad Löpargrupp: Pan-Kristianstad erbjuder allmänheten gratis löpträning (intervallträning) på onsdagskvällar året om.

Mer information om föreningen och dess verksamhet finns på Pan-Kristianstads hemsida.

Se även
> 5 skäl till varför Rotary använder nyhetsbrevsverktyget MultiMailer
> Svenska Lions medlemmar använder MultiMailer extra förmånligt

Lämna ett svar