Så får du fler skidåkare att komma till din sportbutik

Förutom att sälja program för utskick av e-post och nyhetsbrev så har vi även en tjänst för att ta fram, designa och skicka ut nyhetsbrev. Tjänsten heter MultiMailer Newsletter Service och bland våra kunder finns såväl små som stora företag. Nedan presenterar vi ett av dem:

Sportringen Sundsvall
Sportringen LogotypeEtt företag som vi hjälpt i många år med e-postutskick av nyhetsbrev, inbjudningar och säsongsanpassade eventmejl är sportbutiken Sportringen Sundsvall. Butiken ligger mitt i Birsta köpcentrum i Sundsvall och de är specialister inom skidor, löpning, cykel och uteliv. De har en fullserviceverkstad för längd, alpint och cykel. I sportbutiken finns även Fotverkstan som hjälper till med alla bekymmer relaterade till fötterna.

Exempel på ett säsongsanpassat eventmejl
Nedan finns ett exempel på ett säsongsanpassat eventmejl som vi tagit fram till dem:

Nyhetsbrev - Sportringen

Du kan se själva mejlet här:

> Längdträff på Sportringen Birsta!

Här finns andra exempel på mejl med vintertema som vi tagit fram till Sportringen Sundsvall:

> Allt för en aktiv vinter!
> Icebug-helg på Sportringen!
> Alpinhelg – I Sundsvalls största skidbutik!
> Skidrea hos Sportringen Birsta
> Välkommen till Vasaloppsträff på Sportringen Birsta

Säsongsanpassade mejl ger ökad försäljning
SkidorSportringen Sundsvall använder tjänsten MultiMailer Newsletter Service som är en helhetslösning där vi hjälper dem att ta fram och skicka ut regelbundna nyhetsbrev, inbjudningsmejl och säsongsanpassade eventmejl till kunderna i deras kundklubb. Det har lett till fler besökare till sportbutiken och deras Facebook-sida, och därmed ökad försäljning.

Enligt undersökningar så är regelbundna e-postutskick där mejlens innehåll anpassas efter mottagarnas intressen och behov den bästa och mest kostnadseffektiva marknadsföringsmetoden. Läs mer på denna sida.

Mer information om MultiMailer Newsletter Service
Vill du veta mer och eventuellt också ha hjälp med kompletta e-postutskick så ring gärna oss på 070-397 14 91 eller skicka ett mejl till info@samlogic.com för att få mer information.