Con Leche Films använder MultiMailer Newsletter Service

Con Leche

Förutom att sälja verktyg för utskick av e-post och nyhetsbrev så har vi även en tjänst för att ta fram, designa och skicka ut nyhetsbrev. Tjänsten heter MultiMailer Newsletter Service och bland våra kunder finns såväl små som stora företag.

Con Leche Films
IkonEtt företag som vi tagit fram nyhetsbrev för och gjort e-postutskick åt är filmproduktionsbolaget Con Leche Films, som gör både reklamfilmer och dokumentärer. Con Leche Films är ett etablerat produktionsbolag med många års erfarenhet och har bland annat producerat filmer för Nike, Reebok, Stadium, Västerbottenost, TV4, SVT, Försvarshögskolan, Svensk Handel, ASICS, m fl. Du hittar ett urval av de filmer som de tagit fram på denna sida på deras sajt.

Exempel på nyhetsbrev
Nedan finns ett exempel på ett nyhetsbrev som vi tagit fram till Con Leche Films:

Nyhetsbrev - Con Leche

Du kan se själva nyhetsbrevet här:

> ’The Swedish Carbonara’ – vi gjorde filmen

Här finns två andra exempel på nyhetsbrev som vi tagit fram till Con Leche Films:

> Svensk Handels kampanj ’Välkommen in’ – vi gjorde filmen
> The Non-Violence Torrent – vi gjorde filmen

Helhetslösning för e-postutskick
För att kunna visa upp vilka filmer de tagit fram och därmed hitta nya kunder för nya filmprojekt använder Con Leche Films vår tjänst MultiMailer Newsletter Service, som är en helhetslösning för effektiv e-postmarknadsföring.

Mer information om MultiMailer Newsletter Service
Vill du veta mer och eventuellt också ha hjälp med kompletta e-postutskick så ring gärna oss på 070-397 14 91 eller skicka ett mejl till info@samlogic.com för att få mer information.