Så skapar du ett perfekt nyhetsbrev för mobiltelefoner

Som du kunde läsa om i blogginlägget Undersökning – Mest använda e-postläsarna så ökar antalet personer som öppnar e-post i mobiltelefoner hela tiden och en förklaring till detta är den höga försäljningen av smarttelefoner.

Om du skickar ut mycket information via e-post så är detta något som du bör ta med i beräkningarna. I vår artikel Skapa nyhetsbrev för en mobiltelefon & Smartphone så får du många tips om vad du bör tänka på för att dina nyhetsbrev ska se bra ut i mobiltelefoner. Även det amerikanska företaget Litmus har sammanställt riktlinjer för vad du ska tänka på när du utformar nyhetsbrev för mobiltelefoner och vad du ska undvika att göra. Du kan läsa om dessa tips i detta blogginlägg på deras webbsajt:

> Anatomy of a Perfect Mobile Email

Lämna ett svar