Informus använder MultiMailer för att skicka ut nyhetsbrev

Informus AB är ett företag som tillhandahåller en kostnadsfri söktjänst som kan användas för att få information om produkter och tjänster som har anknytning till mötesbranschen. Företaget vill vara ett hjälpmedel för bokare vid planering av möten, konferenser och andra företagsarrangemang.

Informus söktjänst är en webbtjänst för alla som bokar konferens, möten, logi, fest, event och aktiviteter. I deras databas finns fakta om runt 4.000 ställen. Med hjälp av söktjänsten hittar man snabbt och enkelt en anläggning som passar bäst för ett specifikt ändamål. Kapacitet, läge, teknik, pris mm – alla önskemål matchas mot lämpliga alternativ som presenteras.

Nyhetsbrev - Informus

Så här säger Mikael Bengtson, VD på Informus, om MultiMailer
Informus använder MultiMailer för att skicka ut nyhetsbrev till sina kunder och information till sina samarbetspartners. Mikael Bengtson, som är VD på Informus AB säger så här om MultiMailer:

”Eftersom Informus jobbar med att förmedla konferens- och mötesbokningar mellan hotellen och deras kunder, behöver vi kommunicera åt två håll.

Våra 6.000 mötesbokarna får en gång i månaden ett nyhetsbrev med erbjudanden och branschnyheter. Dessutom har vi varje månad en gästskribent som skriver något tänkvärt. Här uppskattar vi möjligheten som Multimailer ger att snabbt och effektivt nå ut med våra html-formaterade mail till en stor målgrupp.

Till de c:a 400 hotell och konferensanläggningar som vi samarbetar med skickar vi ut information om de olika kampanjer och aktiviteter som vi jobbar med för att sammanföra dem med våra bokare. Till denna grupp mottagare vill vi nå ut med personligt riktad information, där vi ofta utnyttjar möjligheten att skräddarsy delar av innehållet till den person som ska ha det – personnamn, priser, geografisk koppling mm.”

Exempel på nyhetsbrev från Informus
Klicka nedan för att se ett exempel på ett nummer av Informus nyhetsbrev:

> Informus – Nyhetsbrev – Lotta Boman: Att resa sig likt Fågel Fenix ur askan

Lämna ett svar