Viktigt att veta när du skickar nyhetsbrev till Hotmail-adresser

När e-posttjänsten Hotmail ersattes med Outlook.com så gjordes en del förändringar för hur bilder hanteras vilket gör att bilder inte alltid visas korrekt i Outlook.com när man gör utskick med äldre MultiMailer-versioner. Det här problemet kan inträffa om bilder bäddas in i själva mejlet istället för att man använder länkar till bilder. Förutom att bilderna inte syns utan bara visas som röda kryss så finns det en risk att mottagarna uppfattar nyhetsbrevet som skräppost och klassar det som spam.

Skapa bildlänkar automatiskt med Internetpubliceringsfunktionen
SamLogic MultiMailer 2013 kan lösa detta problem genom att du använder funktionen som laddar upp kopior av nyhetsbrev till Internet. I samband med uppladdningen av nyhetsbrevskopian (HTML-filen och bildfilerna) så skapas det automatiskt bildlänkar i nyhetsbrevet. En annan stor fördel med att använda bildlänkar är att storleken på ditt nyhetsbrev blir mycket mindre och därmed kan du skicka ut dina nyhetsbrev flera gånger snabbare jämfört med när bilderna ligger inbakade i själva mejlet.

Vi rekommenderar därför alla MultiMailer-användare att använda bildlänkar, och kontakta gärna oss på support@samlogic.com för att få mer information om Internet-publiceringsfunktionen i MultiMailer 2013.

Relaterad information
> Hur du laddar upp kopior av nyhetsbrev i MultiMailer
> Så infogar du en länk till din nyhetsbrevskopia
> Varför visas inte bilder i Outlook.com (Hotmail)?
> Så får du bättre nyhetsbrevsstatistik
> En jämförelse av Outlook.com och Hotmail

Lämna ett svar