Nya engelska blogginlägg om CD-Menu Creator 2015

Vi har publicerat ett antal nya blogginlägg på vår engelska sajt om vårt menyverktyg CD-Menu Creator som kan vara av intresse för dig som använder detta verktyg för att designa menyer. Blogginläggen tar bland annat upp några av nyheterna i CD-Menu Creator 2015 plus annan nyttig information. Här nedan finns en kort beskrivning av blogginläggen och direktlänkar till dem:

Lista och information om alla knappkommandon i CD-Menu Creator
Knappar är en viktig del i menyer som skapas med CD-Menu Creator och de används bl.a för att öppna program, dokument, filmer, webbsidor, eller för att starta installationer. Till varje knapp kan man välja ett kommando och detta blogginlägg beskriver alla kommandon som finns:
> CD-Menu Creator’s button commands explained

Hur man öppnar en mapp från en meny
Detta steg för steg-tips visar hur man öppnar en mapp, t.ex innehållande bilder eller filmer, på en CD/DVD-skiva eller USB-minne via en knapp i en meny:
> CD-Menu Creator: How to open a folder from a menu

Hur man öppnar en webbsida från en meny
Detta steg för steg-tips visar hur man öppnar en webbsida på internet eller på en skiva/USB-minne via en knapp i en meny:
> CD-Menu Creator: How to open a web page from a menu

Nu är det enkelt att hantera många menysidor i CD-Menu Creator
Ibland är inte en menysida nog utan flera menysidor krävs för att rymma alla alternativ. I CD-Menu Creator 2015 är det enklare än någonsin att hantera ett menysystem med många menysidor. Vi förklarar mer i detta blogginlägg:
> Easy to create multiple menu pages with CD-Menu Creator’s new wizard

CD-Menu Creator har nu stöd för Unicode-tecken
CD-Menu Creator har nu stöd Unicode-tecken. Det innebär att menyer nu kan innehålla t.ex kinesiska, japanska, arabiska, ryska eller grekiska tecken. Läs mer i detta blogginlägg:
> CD-Menu Creator now supports Unicode characters

Så skapar du en meny från en batchfil
Från och med CD-Menu Creator 2015 är det möjligt att bygga en meny osynligt via en batchfil. Inget användargränssnitt visas utan nödvändiga instruktioner skickas till CD-Menu Creator via kommandoradsparametrar. Vi förklarar mer i detta blogginlägg:
> Build a setup package or menu interface silently using a batch file

Se även
> SamLogic CD-Menu Creator 2015 – Nyheter

Lämna ett svar