MultiMailer 2016 kan nu klistra in text från Microsoft Word

I MultiMailer 2016 har vi infört möjligheten att klistra in text från Microsoft Word. Vi har lagt till ett nytt menyalternativ under Redigera-menyn som heter Klistra in special – Från Microsoft Word som kan användas när text ska kopieras från Microsoft Word och klistras in i ett nyhetsbrev i MultiMailer. Se bild nedan:

Klistra in special - Från Microsoft Word

Om ni ska kopiera över text från Microsoft Word till MultiMailer så rekommenderar vi er att använda det nya menyalternativet. Den nya urklippsfunktionen filtrerar bort information som är specifik för Microsoft Word och som kan ge formateringsfel i vanliga HTML-nyhetsbrev. Funktionen garanterar att informationen som klistras in blir korrekt och är HTML-kompatibel.

Se även
> Nyheter i SamLogic MultiMailer 2016
> Tips & tricks för SamLogic MultiMailer

Lämna ett svar