Ny version: SamLogic MultiMailer 2024

MultiMailerVi har nu släppt en ny version av vårt nyhetsbrev-/mejlverktyg MultiMailer och nedan kan du läsa om några av de största nyheterna och förbättringarna i den nya versionen av verktyget:

SamLogic MultiMailer 2024 – Nyheter:

.
Ringbart telefonnummer
TelefonDu kan nu infoga ett klickbart och ringbart telefonnummer i en mejltext. Telefonnumret kan visas antingen i form av en klickbar länk eller i form av en klickbar knapp. Om mejlmottagaren touchar (eller klickar) på telefonnumret så rings telefonnumret upp. Användbart för mejl som tas emot i telefoner. Med endast en touch kan mottagaren ringa upp telefonnumret.

Karta Kartlänk
Du kan nu infoga en kartlänk i ett nyhetsbrev. Klickar mejlmottagaren på kartlänken så visas en karta i en webbläsare med en specificerad gatuadress grafiskt markerad. Stöd för personliga vägbeskrivningar finns också (dvs en vägbeskrivning som är unik/personlig för varje mejlmottagare). Google Maps används för att visa kartan och markeringen.

X Stöd för X
Det tidigare stödet för Twitter har ersatts med ett stöd för det sociala mediet X.

Förbättrad utskicksguide
Vid utskicksguidens sista steg kan du nu se en detaljerad sammanfattning om det e-postutskick som du just ska starta.

Flexiblare knappar
Fler egenskaper kan sättas för klickbara knappar i nyhetsbrev, som exempelvis knappens justering / relativa position i ett textområde.

Standardfält kan döpas om
Du kan nu döpa om de tre standardfälten Företag, Avdelning och Kundnummer till dina egna fältnamn, som bättre passar din verksamhet.

Automatisk inladdning av temporär spärrlista
En temporär spärrlista (med temporärt spärrade e-postadresser) kan nu öppnas automatiskt när MultiMailer startar.

Ämnesrad
MultiMailer varnar nu om ämnesraden är för lång. Man bör undvika ha för långa ämnesrader, och MultiMailer varnar nu om det finns risk för att ämnesraden är för lång.

Fler kontroller av länkar
Innan ett utskick startar så kontrollerar MultiMailer att mejlets länkar är korrekta. Olika typer av kontroller görs. Vi har lagt till några nya kontroller, som minskar risken för att det är fel på länkarna. Upptäcker MultiMailer några felaktiga länkar i mejlet, så visas ett varningsmeddelande och du har en möjlighet att korrigera länkarna.

Underlättar hantering av Googles/Yahoos nya riktlinjer för e-post
Från och med 1 februari 2024 så har Google och Yahoo skärpt kraven på mejl som skickas till deras e-postadresser. Detta i syfte att bekämpa spam och öka säkerheten. De som inte följer de nya riktlinjerna riskerar att få sina nyhetsbrev satta i karantän eller i värsta fall bortraderade. Vi har infört vissa kontrollmekanismer som underlättar denna hantering.

MultiMailer Premium Server MultiMailer Premium Server
Enterprise-versionen av MultiMailer 2024 kan samverka med vår nya e-postservertjänst MultiMailer Premium Server, som är en tilläggstjänst till MultiMailer. Automatisk uppvärmning av din avsändare innan utskick via den nya utskicksservern ingår.

Mer information:

.
Mer information om nyheterna och förbättringarna finns att läsa på den här nyhetssidan.

Se även:
> Så ser du vilken version av MultiMailer som du har installerad

Lämna ett svar