MultiMailer Premium Server – För maximal framkomlighet

Premium ServerE-postverktyget MultiMailer har sedan flera år tillbaka använt en auktoriserad e-postserver från Amazon AWS som huvudserver för e-posthanteringen. Detta för att säkerställa hög framkomlighet för mejlen/nyhetsbreven. Nu lanserar vi en helt ny produkt för de MultiMailer-användare som underhåller sina e-postlistor aktivt (t.ex arbetar med aktiv e-postmarknadsföring) och har en avsändardomän med bra rykte.

MultiMailer Premium Server – Ger maximal framkomlighet
MultiMailer Premium Server är en tilläggstjänst för de MultiMailer-användare som underhåller sina e-postlistor aktivt och har en e-postavsändare med bra rykte. Med MultiMailer Premium Server får man tillgång till den bästa e-postserverlösning vi kan erbjuda och ger maximal leveransbarhet/framkomlighet för mejlen/nyhetsbreven.
MultiMailer
För att kunna använda MultiMailer Premium Server behöver man ha MultiMailer / Enterprise (version 10.5.35 eller nyare) och uppfylla de kriterier som listas nedan.

Egenskaper
Några egenskaper för MultiMailer Premium Server:

Visa egenskaper


1. En Amazon SES-server som tillhandahålls av Amazon Web Services (AWS). Är marknadsledande när det gäller att erbjuda auktoriserade e-postserverlösningar.

2. Utskicksservern är lokaliserad i mellersta Sverige (Mälardalen). De korta avstånden till både avsändare och mottagare ger väldigt bra utskicksprestanda.

3. Naturligtvis 100% GDPR-anpassad. All utskicksdata finns lagrad krypterat i Sverige.

4. Ditt domännamn används vid serverkommunikation. Vid kommunikation server till server används ditt domännamn istället för Amazons domännamn eller IP-adress, som kan variera. Det gör det enklare för mottagande e-postservrar att känna igen dig. Det gör det även enklare för dem att vitlista dig, om de litar på din domän.

5. Hela avsändardomänen verifieras. Detta innebär att man kan använda valfri e-postadress (med samma domännamn) som avsändare utan att man behöver registrera och verifiera enskilda e-postadresser.

6. Längre krypteringsnyckel vid SSL-kommunikation. Servern använder en längre krypteringsnyckel vilket ger starkare kryptering och högre säkerhet för all utskicksdata.

7. Ditt domännamn visas alltid som e-postavsändare. Utökade inställningar för avsändardomänen gör att domännamnet alltid visas som e-postavsändare istället för namnet på e-postservern som kan inträffa ibland.

Vem kan använda MultiMailer Premium Server?
För att använda MultiMailer Premium Server så måste man uppfylla nedanstående kriterier:

Visa kriterier


1. Aktivt avtal för MultiMailer / Enterprise. Funktionerna för att använda MultiMailer Premium Server finns endast i Enterprise-versionen av MultiMailer. Man behöver dessutom ha ett aktivt användaravtal.

2. E-postavsändaren måste ha ett bra rykte. Detta är ett grundkrav för att använda den här servertjänsten.

3. E-postavsändaren måste ha blivit korrekt uppvärmd. Hur man gör en uppvärmning av e-postavsändaren finns att läsa i denna artikel.

4. Alla domäninställningar (SPF/DKIM/DMARC) måste vara rätt. Mer information om dessa domäninställningar kan du läsa i vår artikel om SPF, DKIM och DMARC.

5. Studsfrekvensen måste understiga 5%. Kvaliteten på e-postadresserna i utskickslistan måste vara hög. När man gör utskick så får högst 5% av mejlen komma tillbaka som e-poststudsar. Mer information om e-poststudsar finns i denna artikel.

6. Nyhetsbrevsmallen måste vissas korrekt hos de vanligaste enheterna/klienterna. Den mall som används för att skapa ett nytt nyhetsbrev behöver testas mot de vanligaste e-postklienterna och enheterna. Mer information finns här.

7. Nyhetsbrevsmallen måste vara spamtestad. Nyhetsbrevsmallen behöver även ge bra testresultat mot de vanligast anti-skräpostfiltren Mer information finns här.

8. Du ska skicka ut måttliga mängder mejl/nyhetsbrev per månad. I genomsnitt får du skicka ut högst 50 000 mejl per månad. Enskilda toppar, kring t.ex jul, där du skickar lite mer går dock bra. Det här serversystemet är inte avsedd för stora utskicksvolymer. Där passar vår ordinarie e-postserver bättre.

Avtalet för MultiMailer Premium Server gäller för 1 år och vid förlängning genomför vi alla testerna som ingår i tjänsten på nytt för avsändardomänen och nyhetsbrevsmallen eftersom mycket kan förändras under 1 år.

Beställning av MultiMailer Premium Server
Beställning av MultiMailer Premium Server kan göras via nedanstående webbsida, som även beskriver de olika beställningsalternativ som finns:

> Beställning av MultiMailer Premium Server

Mer information om MultiMailer Premium Server
Mer information om MultiMailer Premium Server finns på nedanstående webbsida, som även ger svar på vanliga frågor om produkten:

> Frågor och svar om MultiMailer Premium Server