MultiMailer 2020: Vad är nytt?

MultiMailerMultiMailer 2020 är den senaste versionen av vårt nyhetsbrevsverktyg och innehåller många nyheter och förbättringar. Här nedan kan du läsa om de största nyheterna och förbättringarna i 2020-versionen av verktyget.

MultiMailer 2020: Nyheter – Design

.
Stöd för emojier
I MultiMailer 2020 ingår stöd för emojier.  En emoji är en liten grafisk symbol (t.ex: 🍓) som kan placeras i valfritt ställe i ett mejl, och syns även om bildvisning är avstängd.

Exempel - Dressmode Stöd för knappar
Du kan nu infoga klickbara knappar med valfri färg och valfritt teckensnitt i dina nyhetsbrev. Knapparna fungerar som klickbara textlänkar, men syns tydligare och gör även designen på nyhetsbreven modernare.

Högupplösta ikoner och Pinterest
Nyhetsbrevsguiden i MultiMailer har uppdaterats. Alla ikoner för sociala medier består nu av högupplösta 4K-bilder. Vi har också lagt till stöd för Pinterest.

Uppdaterade tabellfunktioner.
Tabellfunktionerna i MultiMailer har uppdaterats. Du kan nu ändra horisontell och vertikal textjustering för tabellceller samt ändra kolumnbredder.

Titlar
Du kan nu infoga titlar i dina nyhetsbrev. Exempelvis en huvudtitel och olika avsnittstitlar. Titlarna kan ha egna teckensnitt, teckenstorlekar och teckenfärger jämfört med övrig text.

MultiMailer 2020: Nyheter – Text

.
Stavningskontroll Stavningskontroll
I MultiMailer 2020 ingår nu stavningskontroll. Via en kryssruta i fliken Nyhetsbrev kan du aktivera och stänga av stavningskontrollen.

MultiMailer 2020: Nyheter – Utskick

.
Läskvitto Stöd för läskvitton
MultiMailer kan nu begära ett läskvitto från mottagarna av dina e-postmeddelanden.

Granskning av e-postadresser innan utskick
MultiMailer söker efter vanliga fel i e-postadresser innan e-postutskicket startar och ger dig en lista på e-postadresser med fel, om sådana påträffas.

Kontrolladresser
MultiMailer kan nu hantera kontrolladresser. Kontrolladresser kan bl.a användas för korrekturgranskning av nyhetsbrev och för bevakning av e-postutskick.

Förbättrad kompatibilitet med Gmail och iPhone
Kompatibiliteten med Gmail och iPhone har förbättrats. MultiMailer varnar dessutom om ett möjligt kompatibilitetsproblem upptäcks.

Loggfil
Lätt att öppna en loggfil från ditt senaste utskick.

MultiMailer 2020: Nyheter – Statistik

.
Statistik Uppdaterad Statistik-flik
Bl.a så grupperas utskicken efter antal dagar sedan utskick, olika textfärger används för olika nyckelvärden (såsom öppningsfrekevens) och mindre viktiga utskick visas med en annan textfärg än viktiga utskick. Dessutom syns utskickens ämnesrader tydligare än förut.

MultiMailer 2020: Nyheter – Säkerhet

.
HTTPS Säkra HTTPS-länkar till nyhetsbrevskopior/dokument
När du laddar upp nyhetsbrevskopior eller dokument till vår server så används nu säkra/krypterade HTTPS-addresser istället för de äldre HTTP-adresserna som tidigare. Även länkarna som öppnar nyhetsbrevkopian eller dokumentet är nu av typ HTTPS. Förutom högre säkerhet så ger detta även bättre framkomlighet för nyhetsbrev.

MultiMailer 2020: Nyheter – Editor

.
Favoritmappar
FavoritmapparOm det finns några mappar som du ofta öppnar nyhetsbrev från, så kan du nu med en ny funktion i MultiMailer snabbt komma åt innehållet i dessa mappar.

Uppdatering av programgränssnittet
Nu kan du välja Windows 10-knappar för programgränssnittet. Vi har också uppdaterat startfönstret; exempelvis så kan du se nyhetsbrevens ämnesrader direkt i startfönstret.

Automatisk start av MultiMailer
Du har nu möjlighet att låta MultiMailer starta automatiskt när datorn/Windows startar.

MultiMailer 2020: Nyheter – Övrigt

.
Nya och uppdaterade exempel
Vi har lagt till ett antal nya moderna nyhetsbrevsexempel med MultiMailer 2020. Vi har också uppdaterat och moderniserat några av de äldre exemplen.

Mer information:

.
Mer information om nyheterna och förbättringarna finns att läsa på den här nyhetssidan.

Så här laddar du ned MultiMailer 2020
Som framgår ovan så är det mycket som har förbättrats i MultiMailer 2020. Har du ett aktivt MultiMailer-avtal så kan du uppgradera till MultiMailer 2020 kostnadsfritt via länken nedan:

> Så här laddar du ned MultiMailer 2020

Vill du utvärdera MultiMailer 2020?
Om du kostnadsfritt (och utan förpliktelser) vill testa nya MultiMailer 2020 så kan du göra en intresseanmälan genom att skicka ett mejl till support@samlogic.se. Vi skickar dig då en nedladdningslänk till MultiMailer 2020 samt en licensnyckel som fungerar i 30 dagar.

Beställ MultiMailer 2020
MultiMailer 2020 finns i 3 versioner och har olika utskicksgränser för att det bättre ska passa olika användningsområden och utskicksbehov. Detta i kombination med engångsutskick gör att du har en flexibel och prisvärd lösning om dina utskicksbehov skulle behöva höjas temporärt. Aktuella utskicksgränser och priser hittar du på MultiMailers ordersidor.

Se även:
> Så ser du vilken version av MultiMailer som du har installerad